Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

Ägghalvor med tre goda toppings

Testa dessa goda fyllningar och toppings till ägghalvorna i påsk! Varje fyllning räcker till cirka åtta ägghalvor.

Allt om Mat
Ägghalvor med tre goda toppings
Ägghalvor med tre goda toppings
Ägghalvor med tre goda toppings

Jalapenomajjo med baconströssel

  • 4 st äggulor - kokta
  • 1 st jalapeno - finhackad
  • 1 dl majonnäs
  • 3 skivor bacon - knaperstekt

Hummus med kapris och rosa groddar

  • 2 dl hummus - färdig
  • 2 msk kapris - gärna små
  • 1 dl groddar - ex rödbetsgroddar eller alfalfagroddar

Rökt laxröra med färskost och gräslök

  • 2 skivor kallrökt lax
  • 100 g färskost - rumsvarm
  • 2 msk gräslök - finhackad

Jalapenomajjo med baconströssel -

  1.  

    Media laddas
  2. Mosa äggulorna och rör ihop med majonnäs och jalapenjo.

  3. Spritsa ut och strö på bacon strössel.

Hummus med kapris och rosa groddar -

  1. Låt kapris rinna av.

  2. Spritsa ut hummus på ägghalvorna och strö på kapris. Toppa med groddar.

Rökt laxröra med färskost och gräslök -

  1. Hacka lax och blanda samman med färskost. Gör små ägg och lägg på ägghalvorna.

  2. Strö på hackad gräslök

Koka ägg

  1. Lägg ner äggen i kallt vatten. När äggen kokar tar man tiden 7 minuter för normalstora ägg.

  2. Skölj.

Vad tyckte du om receptet?

3 goda toppings till ägghalvor