Affogato med nötter och apelsin

Nötglass som smälter med espresso, apelsinlikör och grädde.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 glasskula - med pecan- eller valnötter
  • 3 cl Grand Marnier - eller Cointreau ev
  • 3 cl espresso
  • 2 msk grädde - vispad
  • apelsinskal
  • pistaschnötter

Gör så här

  1. Lägg glasskulan i ett litet glas eller en kopp. Häll på likören eller spriten. Uteslut om den ska vara alkoholfri.  Häll över hett espressokaffe. Garnera med apelsinskal och nötter.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!