Foto: Expressen-tv

Våga lägga skaldjur på grillen – här är bästa tipsen

Att lägga skaldjur på grillen är inte bara fantastiskt gott – det är också enklare än vad man kan tro. Här delar matkreatören Sophie Berlin med sig av sina bästa tips för hur du blir ett proffs på att grilla skaldjur. – Lättast är att grilla råa skaldjur, annars kan det lätt bli torrt, säger Sophie Berlin.

Hummer, havskräftor, räkor – det är bara några av alla skaldjur som passar att lägga på grillen och som är magiskt gott att äta i sommarvärmen. Matkreatören Sophie Berlin delar här med sig av ett underbart recept på grillade vannameiräkor med chimichurri, och ger sina bästa knep för hur du blir en mästare på grillade skaldjur. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 1 månad fri digital provläsning av Allt om Mat här!