ANNONS

Innehåll från California Raisins

Varm brietårta toppad med russin, nötter och fikon

Kombinationen av smält brieost, krispiga nötter, färska fikon och söta russin är oslagbar. Här är receptet på varm brietårta med det lilla extra, som garanterat kommer imponera på dina gäster.

Smaken och doften av russin, nötter och fikon sätter julstämningen direkt. Att använda russin i bakning och matlagning är inte bara gott, de söta små torkade frukterna innehåller dessutom massa fibrer och vitaminer. California Raisins är smakrika och fungerar lika bra som ett snabbt mellanmål som i bakning. 

Visste du att de enda ingredienserna som används för att göra California Raisins är solljus och vatten från bergen? Russinen är 100 procent naturliga och har inget tillsatt socker. Bjud dina vänner på en varm brietårta som är toppad med nötter, fikon och California Raisins. 

Varm brietårta med russin, nötter och fikon

Tid: 10 min + 15 min i ugn

Till 8-10 pers:

1 brietårta - i träask (500 g)

1 dl russin från California Raisins

1/2 dl blandade nötter

1/2 dl honung

2-3 färska fikon

Tillbehör:

Bröd

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 200°. Ta bort plasten som sitter runt osten. Lägg tillbaka osten i asken och lägg på locket. Ställ osten på en plåt. Smält osten mitt i ugnen 15-20 min.

2. Ta av locket och strö russin och nötter på osten. Värm honungen i en kastrull. Ringla den varma honungen över osten. Skiva fikonen och lägg dem ovanpå. Servera med bröd.

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och California Raisins och ej en artikel av Allt om Mat

Aktuellt just nu