ANNONS
PersonuppgifterCookies

kantarelltoast 

/

Kantarelltoast 

Kantareller är ju så gott speciellt på en rostadtoast! Perfekt som förrätt, eller lätt middag. Mums!

4 st 

Ingredienser:

  • 150 g kantareller
  • 2 vitlöksklyfta
  • 1 gul lök
  • 1 msk smör
  • 1 nypa salt
  • 1 nypa svartpeppar
  • 4 skivor surdegsbröd
  • 2 msk créme fraiche
  • Lite riven parmesan
  • 1 msk hackad persilja
  • Balsamvinäger

Gör så här:

  1. Stek kantarellerna i torr stekpanna.
  2. Hacka vitlök och lök. Bryn i en klick smör tillsammans med kantareller, peppar och salta.
  3. Rosta brödet i en pannan med olja.
  4. Bre en på Creme fraiche brödet och lägg på kantarellerna, toppa med riven parmesan och ringla med lite balsamvinäger.
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00