ANNONS

Veganska luncher v.22

/

Hej! Veckorna bara susar förbi och  nu har vi gått in i juni. Otrolig sommarkänsla den här veckan, men den har fått ta över innan och efter arbetstid för lika mycket som det pirrat i kroppen v alla solkatter på väggen så har schemat varit fullt av to-dos. Den här veckan är det Amelias tur att dokumentera sina luncher och … haha. Väldigt icke-representativ eftersom det blivit superlyx ena dagen, sponsrat en dag och däremellan det snabbast möjliga.

Nåväl, let’s get to it!

Processed with VSCO with a6 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Måndag och köksrenoveringen fortsätter hos Amelia i Skärmarbrink. Det är den största anledningen till att matlådandet är pausat, saknar motivation att laga ordentlig mat i allt stök. Ett par hantverkare var igång och spacklade golvet så det blev det en snabb vurre, nåväl två, med bröd för att inte störa dem för mycket. Lunchen avnjöts på balkongen, ett återkommande tema den här veckan.

Processed with VSCO with c1 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Tisdag och ny månad vilket även innebär en ny månadsburgare på Bastard Burgers. Amelia och hennes kille pep iväg så fort klockan slog lunchtid för att smaka Pineapple Express, jättegod och maffig. Fick tillbringa resten av lunchrasten flåsandes i soffan.

Processed with VSCO with a6 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

På onsdagen hade vi blivit aviserade om ett lyxigt bud med picknickmat från en av Stockholms hetaste restauranger. När den preppiga korgen anlände visade det sig inte vara vegansk mat. En miss! Med lite tid och ingen energi plockades då det veganska innehållet ur budet och lunchen fick bestå av primörer med romesco. Lite chip också. Jättegott, men inte så mycket mat. Fick stötta upp med en macka.

Processed with VSCO with a6 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Att wrap inte fått något pris för den insats den gör i de svenska hemmen? Så praktiskt att kunna fylla ett bröd med allt som finns hemma. Denna gång grönsaker, nektarin, vegansk feta, kikärtor, koriander och sriracha.

195052646_326795445761442_4767190144946903149_n

Copyright 2021. All rights reserved.


Haha, ja vad hände på fredagen egentligen? Med en jobbig start på dagen med bland annat ytterligare förseningar med ovan nämnda köksarbete fanns ingen lust att laga en ordentlig lunch. Det blev därför knäckemackor.

Det var det!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ oss på Instagram!

@veganskmatlada
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00