ANNONS

PAPPAS SURDEGSBRÖD

/

Bröd

,

Vi är fortfarande på upplärning gällande surdegsbrödbak men på allmän begäran kommer nu det grundrecept vi alltid utgår ifrån -ganska höftigt nedskrivet efter pappas muntliga beskrivning. Enjoy!

Receptet ger 2 limpor!

(Det går självklart att göra fler mindre eller en stor men då bör gräddningstiden justeras)

118064314_391050905196553_8810553179366531580_n.jpg
118064314_391050905196553_8810553179366531580_n.jpg
1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ oss på Instagram!

@veganskmatlada
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00