ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Bananpannkaka

/

När jag började göra många olika typer av ”hälsomellisar” där vid 2012 så var ju bananpannkakan en självklarhet som sedan blev en trendig grej som jag tror alla har testat någon gång? Jag åt den så mycket att jag inte kunde äta den på några år, det växte i munnen bara jag tänkte på dem, hehe.. men nu när Milo behöver ett snabbt mellanmål så brukar jag sno ihop dessa igen. Jag smakade på dem igen och tänkte  ”jösses de är ju faktiskt himla goda” och med tanke på att det endast är två ingredienser så är det ju ett grymt mellanmål och värt att lyftas igen. Milo älskar dem med hallon på 😀

INGREDIENSER
2 ägg
1 banan
ca 1,5 tsk kokosolja (jag brukar steka all min mat i denna när jag inte använder smör)

GÖR SÅ HÄR
1. Mosa bananen och blanda ordentligt ihop med äggen
2. Stek i kokosolja till små bananplättar

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@superfoodsweden
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00