ANNONS
PersonuppgifterCookies

3 nyttiga och glutenfria brödrecept!

/

Igår visade jag er på instastory att jag bakade bröd för fulla muggar. Alltid när jag experimenterar med nya bröd bakar jag även mitt favoritbröd samtidigt – kesobrödet. Det är ett av de mest besökta recepten vi har här på bloggen och vi vet att ni gillar det lika mycket som vi. Dock var det många som frågade vad de kunde byta ut keso mot för att få ett mejerifritt alternativ, vissa ville även ha ett veganskt alternativ (byta ut både keso och ägg). Därför tänkte jag lyfta det som veckans fråga och länka till tre olika bröd så du kan välja att baka just det som passar dig 🙂

Först ut är såklart kesobrödet som har bakats om och om igen samt har varit med på topplista efter topplista! Ett bröd som är magiskt gott att rosta och funkar att servera med många olika pålägg då det är ganska neutralt i smaken:)

Det här brödet är gjort med samma bas som kesobrödet, MEN keso är utbytt mot linser samt lite extra fiberhusk, gojibär och havremjölk istället. Perfekt för dig som vill hålla dig från mejeri! Recept: Glutefritt bröd med linser och frön 🙂

Ett veganskt bröd gjort på frön, nötter, kokosolja och havregryn, wow! Ett bröd som är för bra för att vara sant, ja så kan man säga! Det här brödet går hem hos alla och är du nötallergiker kan du enkelt byta ut hasselnötterna mot mer frön.

Hoppas du hittar ditt favorit bröd
och vill du kika vidare på våra andra brödrecept kan du klicka HÄR.


/Ha en  superfin fredag!
Kram Jenny

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@superfoodsweden
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00