ANNONS

Stekt sötpotatis med grönkålssallad

/

Alltså jag ääääälskar sötpotatis, kan äta det varje dag utan att tröttna. Enklaste tipset är att bara steka den i kokosolja och sedan servera med sallad och en krämig hummus eller annan röra 😀

IMG_8369
IMG_8388
sallad med sötpotits

Ingredienser
1 smal sötpotatis
1 msk kokosolja
grönkål
bladspenat
broccoli
morötter
granatäpple
olivolja
hampafrö
himalaya salt
svart peppar

Gör såhär
1. Skiva sötpotatis i relativt tunna skivor.
2. Stek skivorna i kokosolja och toppa med salt
3. Skär grönkål, spenat och broccoli i mindre bitar
4. Gör smala morots skivor med en potatisskalare
5. Toppa salladen med olivolja, granatäpple, hampafrön, salt och peppar
6. Servera salladen och sötpotatisen med hummus

/Jenny

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00