ANNONS

Sötpotatissallad med hampafrön, granatäpple och valnötter

/

Heej på er! Hoppas ni haft en bra helg och en härlig start på veckan. Jag och Jenny har kört med Meat free monday i några veckor nu och tänkte att vi skulle fortsätta med det här på MåBra. Det kommer variera mellan hela rätter/måltider till enklare grejer såsom röror och sallader. Idag bjuppar vi på en härlig sötpotatissallad som går utmärkt att äta som den är men kan såklart ätas som tillbehör också! 

DSC_0004
DSC_0988

Ingredienser
2 sötpotatisar
ca 50 g spenat
ca 50g bladpersilja
1,5 krossade nötter valnötter
1 tsk citronsaft
1-2 msk hampafrön. Köp ekologiska hampafrön hos Bodystore.
1 granatäpple
himalayasalt
1 krm svartpeppar
lite olivolja

Gör såhär
1. Skär sötpotatisarna i avlånga bitar, stek dem i kokosolja med lite himalayasalt.
2. Krossa valnötterna och blanda ihop med spenat, bladpersilja, hampafrön och granatäpple.
3. Salta och peppra och ringla sedan över lite olivolja. Blanda ihop med sötpotatisen.

/Linnea

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@superfoodsweden
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00