ANNONS
PersonuppgifterCookies

Tunnbröd

/

Är ni sugen på tunnbröd? Då måste jag tipsa om Hanna’s underbara tunnbröd. Supergoda och glutenfria!

Ingredienser
2 msk chiafrön blandat med 6 msk vatten
2 msk mandelmjöl
2 msk kokosmjöl
2 msk potatismjöl
0.75 msk fiberhusk
0.75 tsk bakpulver
1 msk smält kokosolja
2 tsk brödkryddor
1 nypa salt
1/2 dl valfri mjölk

Gör såhär


1. Sätt ugnen på 225 grader


2. Smält kokosoljan på låg värme i en kastrull, ställ sedan åt sidan för att svalna


3. Rör ihop chiafröna med vattnet (rör sedan då och då)


4. Blanda alla torra ingredienser i en skål.


5. Blanda sedan samtliga ingredienser till en jämn deg i en skål


6. Låt degen svälla 3-4 minuter.


7. Dela degen i 4 lika stora delar


8. Kavla ut varje degbit mellan två bakplåtspapper, ca 2-3 mm tjocka.


9. Grädda i mitten av ugnen i 4-6 minuter, en eller två åt gången beroende på hur stora plåtar du har


10. Håll koll så att dom inte bränns i kanterna

/Jenny

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@superfoodsweden
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00