ANNONS

5 gröna, sköna recept att testa i januari

/
Vegetarisk lasagne med keso

Hej första riktiga vardagen i januari för den här familjen.
Här var det lite tungt att bli väckt ungefär 3 timmar tidigare än vad man varit vad vid på jullovet, för både stora och små.. Men alla vaknade, kom upp, åt frukost och är på sina respektive ställen. Fint så.

Och med vardagen här passar det utmärkt att bjuda på lite inspiration till vardagsmat tänkte jag. Kanske känner du som jag att det blivit mycket av det mesta under julledigheten? Lätt hänt. Därför tipsar jag idag om 5 gröna, sköna recept att testa så här i januari.

Min vegetariska lasagne med keso är kanske ingen nyhet. Jag vet att ni är MÅNGA som lagar den. Men för er som inte testat än eller behöver påminnas. Här är receptet.

Falafel på gula ärtor

Falafel på gula ärtor? Yes, det går hur fint som helst att göra!

Ajvargryta

Snabbmat när den är som allra bäst. Middagen är klar på mindre än 30 minuter, precis sådant jag behöver laga första arbetsveckan efter julledigheten. Ajvargryta med quorn är enkelt, gott och lättlagat!

vegetariska biffar

Grönsaksbiffar

med en helt lagom mängd vällagad ost. Det är grejer det!

rotfruktssoppa, grönsakssoppa, redd grönsakssoppa, grönsakssoppa med grädde

En krämig, god och värmande grönsakssoppa passar utmärkt en kylig januaridag.

Nu hoppas jag ni alla får en härlig start på denna vecka!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@linneasskafferi
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00