ANNONS

8 goda pepparkaksrecept till pepparkakans dag

/
mjukpepparkaka, julbak, mjuk pepparkaka med lingonsylt baka till jul,

I morgon är det 9 december och Annadagen. Vilket även är pepparkakans dag. En dag väl värd att fira, för många är det som heter Anna och kanske är det ännu fler som älskar pepparkakor?

Därför tänkte jag tipsa om 8 goda pepparkaksrecept till pepparkakans dag.

Som min goda mjuka pepparkaka. Ett måste att baka till jul!

smördeg, pepparkaka, julgran

Min smördegsgran med pepparkakschoklad har blivit riktigt populär! Så många av er har testat den och ÄLSKAT den. Ett riktigt enkelt recept som är svår att misslyckas med.

Skurna pepparkakor

Photographer: Sebastian Niemi Ca

Mina skurna pepparkakor. Ett storfavorit som jag tycker ni alla borde testa till jul om ni inte redan gjort det.

Pepparkakskladdkaka

Pepparkakskladdkaka med choklad. Har ni testat? Om inte: gör det. Så enkelt  att dekorera dessutom med pepparkakor och lite kristyr.

Veganska pepparkaksbollar

Veganska pepparkaksbollar. Enkla men så goda. Både glutenfria och mjölkfria- perfekt att göra om man vill ha något litet men gott till kaffet.

Pepparkaksfudge

PEPPARKAKSFUDGE

, smaka på den du 🤩 Få ingredienser och supergott!

Drömrulltårta med pepparkaksfyllning

Drömrulltårta med pepparkaksfyllning, jag älskar kombinationen av pepparkaka och choklad. Så det här blir verkligen rena drömkombinationen!

Rischoklad

Rischoklad, ett himla bra godis att göra tillsammans med barnen. Ingen kola som ska kokas och man kan bränna sig på. Utan hjälps åt med att smälta chokladen. Sen ska ni bara ha i puffat ris och någon god smaksättning. Som pepparkaka tillexempel. Hela receptet hittar du här.

Så mycket gott på temat pepparkaka! Eller vad säger ni?

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@linneasskafferi
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00