ANNONS

5 recept på kyckling att testa i höst

/
kyckling med pesto

Är kyckling ett vanligt förekommande inslag i menyn hos er? Här med.
Men kanske är det dags att förnya sig lite, testa något nytt? Därför tänkte jag idag tipsa om 5 recept på kyckling för er att testa i höst.

Som min kyckling i ugn med pesto, tomat och fetaost. Använd minutfilé istället för en hel bröstfilé så går det ännu fortare i ugnen!

kyckling, gryta, svamp, färskost, snabbmat, middag på 30 minuter

Snabb kycklingryta på lite av de saker jag hittade hemma i kylen. På 30 minuter står en vällagad middag på bordet. Hur bra är inte det ändå?

kycklingklubbor, kycklingben, marinerad kyckling, kyckling i ugn

Åh, min yoghurtmarinerade kyckling gjorde succé här hemma! Ni bara MÅSTE testa det här! Mina barn älskar kycklingklubbor och kycklingben och gillade detta väldigt mycket.

cashewkyckling, kycklingcashew,

Cashewkyckling, som på restaurang fast hemma. Supergott och lätt att göra! Krydda så mycket eller lite du vill.

Kyckling i tomatsås

Kycklingfiléer i tomatsås, toppat med massor av ost. Gissa hur otroligt gott det här är!? Så skönt med mat som sköter sig själv i ugnen medan man hinner diska undan och duka. Matlagning jag verkligen gillar!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00