ANNONS

5 härliga kycklingrecept att inspireras av

/
kycklingbiffar

Kyckling, den ständiga räddaren i nöden hemma hos oss. Det finns alltid en förpackning i frysen att ta fram när fantasin och orken tryter.
Men för det betyder det inte att det är en tråkig och oinspirerande produkt. Nej just kyckling är en av de där livlinorna. Som kan bli gryta, biffar, ätas med sås eller göras hel i ugnen. Helt efter ork, tycke och smak.
Så idag bjuder jag på 5 härliga kycklingrecept att inspireras av. Kanske hittar du något nytt att testa?

Kycklingbiffar med pumpa tillexempel. Ett finfint alternativ till många av de klassiska kycklingrätter som ofta serveras.

Kyckling i Crock Pot, kycklinggryta,

Kycklinggryta i Crock Pot. Jag älskar att laga mat i min Crock Pot. Speciellt i dessa tider då många av oss fortfarande jobbar hemifrån. Då kan det vara så skönt att fixa iordning middagen vid lunch ungefär och bara slå på grytan vid lämplig tidpunkt. När sedan arbetsdagen är slut, ja då är middagen redan på g! Fantastiskt. Men självklart kan du göra denna kycklinggryta i en helt vanlig gryta också!

hel kyckling, kyckling i ugn

När hösten så sakta börjar komma krypande blir jag också sugen på annan slags mat. Gör en hel kyckling i ugn. En klassiker som alltid fungerar!

Kyckling curry

Photographer: Sebastian Niemi Ca

Vardagsfavoriten nr 1 hemma hos oss. Det är iallafall kyckling i currysås. Barnen gillar och vi vuxna gillar. Dessutom är det lättlagat. Bättre blir det inte!

cashewkyckling, kycklingcashew,

En favorit bland många er läsare är min cashewkyckling. Typ som på restauran, fast hemma! Har ni inte testat så rekommenderar jag er att skriva upp den på listan för framtiden.

Nu önskar jag er att kommande vecka blir fantastisk. Själv önskar jag att helgen varat minst en dag till. Det känns lite hårt att gå från sommarlovslediga dagar rakt in i vardagen så här.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@linneasskafferi
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00