ANNONS

5 brödrecept att baka en regning dag

/

inlägget innehåller reklamlänkar

hönökaka, hembakad hönökaka, hembakat bröd, mjukt bröd

Efter ett par dagar, eller är det kanske veckor med riktigt hett och varmt väder väntar några dagar med moln och regn hos oss. Och vad passar då bättre än att baka lite bröd? Det finns så mycket gott att baka som smakar så himla gott!

Tillexempel hembakad Hönökaka, har ni testat?

limpa, skogaholm, skogaholmslimpa

Att göra egen Skogaholmslimpa är inte alls svårt och blir otroligt gott! Jag testade både att grädda i klassisk limpform men även i en rund form med avtagbar kant.

Kalljästa frallor med solrosfrön 3

Kalljästa frallor är något av en favorit här hemma. Jag gillar det sättet att baka på. Kanske blir det en omgång av dessa till min födelsedagsfrukost på torsdag?

Ostfrallor, ostbullar, ostbröd,

En klassisk ostfralla sitter väl aldrig fel? Gott till picknick, till soppa och till sallad. Eller precis som den är!

grana padano-18

Sist ut är nog ändå favoriten. Kanske inte som frukostbröd. Men till i princip allt annat, min focaccia. Ni måste testa!

Äter ni bröd? Vilken sort är i så fall er favorit?

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00