ANNONS

Vad jag villhöver just nu

/

inlägget innehåller annonslänkar.


67_kvadrat_373187_375698.jpg

Vissa saker får jag bara inte till. Som att köpa nätkassar. Jag tar alltid med mig kassar till mataffären, så att även få med sig ett par nätkassar till frukt och grönt känns ju inte som någon stor grej liksom.. Men jag kommer mig inte för att köpa. Jag får helt enkelt beställa

dessa från Granit

på direkten.  Så snygga att ha i lite olika färger. De kan dessutom utan problem hänga framme, för jag tycker dom är himla snygga!


fruktfat med nutelladipp

Photographer: Sebastian Niemi Ca


Just nu finns det saker jag längtar lite extra till. Som att få duka upp ett stort fat med

nutelldipp

med massa godsaker till. Även om vi är lediga och som Axels syssling sa: när det är sommarlov är det lördag hela veckan! Så försöker jag ändå begränsa oss till att äta sånt här till helgen. Men det är svårt. Dagarna flyter liksom in i varandra. Nästa vecka går dessutom Sebastian på semester. Då blir det ännu svårare att hålla reda på vardag och helg!Nu känns det som om sommaren tog en liten paus. Och ett välbehövligt regn svepte in över oss. Efter att ha vattnat, vattnat och vattnat i flera veckor känns det som om trädgården äntligen få lite andrum, hämta kraft och ny energi.


Nu är jag så sugen på att fixa lite fin belysning. Visst är de här fina

lampskärmarna för utomhusbruk från Ellos snygga?

 Kan tänka mig att de skulle passa fint på flera ställen hos oss!


Den här

lampan som också är anpassad för utomhusbruk

skulle göra sig så bra på vår altan!
falafel, vegansk falafel,

Photographer: Sebastian Niemi Ca


När värmen gett lite vika kanske man orkar laga mat igen? I veckan kommer det absolut bli en omgång av

falafel på gula ärtor.

Perfekt sommarmat!


Nu ska jag och Isac strax hämta upp Axel som sovit borta. Sen bär det av mot Västerås för lite ärenden och ett besök hos specialisttandläkaren för Isac.


Jag önskar er alla en himla fin dag!

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00