ANNONS

Freakshake!

/
Freakshake

Photographer: Sebastian Niemi Ca


Jag antar att det inte är många av er som missat den helt galna trenden freakshake? En milkshake -extra allt kan man säga. Med munkar, grädde, chokladås, godis, ja ni fattar grejen va?


Och självklart måste även jag haka på trenden, men jag har gjort två varianter, en helt galen med ungefär en halv burk nutella i och en mer hälsosam. Först ut har vi den hälsosamma. Full med frukt, energi från kokos och toppad med färska bär. Och istället för att toppa allt med en friterad munk har jag lagt på en tjock skicka riktigt söt ananas. SÅÅÅ GOTT!
Och som av en händelse har jag gjort en liten video där jag visar hur man gör den här smarriga och nyttiga freakshaken!


Kolla på videon här, eller kolla in min

nya youtube-kanal

!


freakshake

Här har man ju möjlighet att blanda i de frukter och bär man gillar bäst. Jag tog en klassisk kombination av hallon, banan och kokos.


Använder man sig av antingen frysta bär eller fryst banan får freakshaken en tjock, härlig konsistens som påminner mycket om milkshake. Jag hade även i lite riven kokos, det gör också att du får en lite fylligare känsla. Jag gör alltid mina smoothies på havremjölk, jag gillar den lite söta smaken den ger. Men det är ju helt upp till var och en vilken mjölk och grädde man använder i detta recept 🙂Hälsosam FREAKSHAKE:


3 dl frysta hallon


2 bananer


2 msk riven kokos


ca 2 1/2 dl mjölk


1/2 dl vispad grädde av valfri sort


topping;


valfri grädde


söt, färsk ananas


färska bär


kokosflingor


mörk choklad


Gör så här:


Mixa hallon, bananer, kokos, mjölk och grädde till en krämig milkshake. Häll upp i ett glas.


Spritsa lite grädde över milkshaken. Lägg på en tjock skiva färsk ananas, spritsa på en ring grädde och dekorera med färska bär, finriven mörk choklad och riven kokos. Stick i sugrör och drick på direkten!


Hur galet och hur gott som helst!!


bild: Linnéa Seidel & Sebastian Niemi Carlsson

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@linneasskafferi
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00