ANNONS

Stora Matbloggspriset 2016- JAG VAAAANNN!!!!

/
matbloggspriset 2016

Alltså vilken dag!! Idag var det dags för den stora prisutdelningen av Matbloggspriset 2016. Och jag vann! Helt galet, så roligt och bara fantastiskt! Även om mitt efternamn råkade bli felstavat 😉


Ni är så många som kommenterat på Facebook och instagram, delat inlägg och bara gratulerat. Och jag har läst precis varenda en av era kommentarer! Och jag är sååå glad. Och rörd för alla era fina ord! Ni är bara bäst!


Här var den fina nomineringen som Monica och Kinna skrivit:


Vi är mycket glada att få utse en riktig veteran till årets Stora Matbloggspristagare. Här har vi en en sann eldsjäl som låtit oss titta in i hennes skafferi under hela det senaste decenniet. Med hög kvalitet på både text och bild har hon på ett personligt sätt inspirerarat sina följare. Hon har frikostigt delat med sig av sina spännande recept som spänner brett mellan, vad hon säger själv, mormors kolakakor till något gott att slänga på grillen.


Så fina ord! Tack 🙂


Just nu ligger jag nerbäddad i hotellsängen och ska kolla lite tv innan jag sluter mina blå. Imorgon blir det åter igen en dag på Sthlm Food & Wine. Om någon av er läsare är där, kom gärna fram och säg hej i vimlet!


Här hittar ni en intervju med

Loppi

och här är en intervju

från Sala Allehanda

(lokaltidningen där jag bor)



matbloggspriset 2016

Här är alla härliga vinnare från dagen och alla som står bakom Matbloggspriset. Så kul att få äran att träffa så fantastiskt inspirerande människor! En helt fantastisk dag, rakt igenom!

Det Stora MatbloggsprisetLinnea Seidel, Linneas skafferi,
Folkets ValGustav Johansson, Jävligt gott,
Matbloggsprisets HedersutmärkelseLinda Hörnfelt, Better Bloggers/ Influencers of Sweden,
Bästa DryckesbloggNiklas Jörgensen, Mad about Madeira,
Bästa Bak- och dessertbloggCamilla Hamid, My Kitchen Stories,
Bästa FotoDiana Dontsova, By Diadonna,
9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00