ANNONS

En god bok

/
image387

Nu har jag setat och uppdaterat mig på alla bloggar jag regelbundet läser. Det verkar som de flesta har tagit det lugnt med bloggandet nu under julhelgen vilket jag tycker är skönt! Själv ska jag nu göra mig en god kopp te, leta reda på lite julgodis och sedan krypa upp i soffhörnet och läsa en av Nora Roberts böcker. Den ni ser på bilden har jag precis avslutat och skall nu ge mig i kast med en ny. I sommras fastnade jag helt för denna författarinna som skriver om kärlek och strorslagna miljöer. Allt ihopslaget i ett litet paket som passar mig perfekt! I höstas visades  några av henns böcker som filmer på kanal 5 om jag inte mins helt fel. Men jag lyckades inte se en enda! Men oftast så är ju böckerna mycket bättre än fimversionen.
 Favoritböckerna är hitils triologin om de tre syskonen Gallagher som driver familjens pub på Irland.

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@linneasskafferi
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00