ANNONS
PersonuppgifterCookies

Fredag!

/

Inlägget innehåller annonslänkar”

Copyright 2022. All rights reserved.

Hej!

Fredag, och Daga har namnsdag så då firar vi med prinsesstubbe!

Copyright 2022. All rights reserved.

Och saft ur de nya glasen som också har namnet Daga 😀 Fick lov att köpa direkt till henne när jag såg dem på Mio, de används flitigt kan jag lova.

Copyright 2022. All rights reserved.

Daga har varit hemma sjuk hela veckan, igen. Hon har mått sämre sista tiden, tror det är dags att höja medicineringen. Det har inte gjorts på 1 år så är nog dags då hon växer. Vi har ett inplanerat läkarbesök i Falun på tisdag vilket känns mer än lägligt. Får se vad endokrinologen kommer fram till. (Daga har kortisolbrist)

Nu när det är mer höstligt ute vill jag använda den här vasen mer igen. Dagg från Svenskt Tenn. Så glad att jag lyckades knipa en av de sista svarta för ett par år sedan då de inte görs i den kulören längre. Jag knipsade av stjälkar från min Hortensia i krukan ute på balkongen. Den har varit så fin hela sommaren. Nu får hälften av blomstjälkarna stoltsera i vasen istället. Hortensia är en favorit hos mig.

Idag var det också äntligen dags för besiktning av torkningen i Elins rum. Det är nu ca 4 veckor sen skyfallet och översvämningen. Till allas stora glädje, främst Elin som fått lov att dela rum med syrran igen, så var det torrt och golvet behöver inte rivas upp! Jippi! Det kommer bli renovering ändå (så fort de vi anlitat får tid) då vi äntligen tar tag i den gamla garagenerfarten utanför rummet (som tidigare varit ett garage) nu. Den kommer grävas upp, brunnen ska bytas, marksten kommer läggas, murning, trapp ner från vanliga entrén, insynsskydd, nytt fönster och dörrparti från golv till tak. Elin får en egen uteplats och det kommer bli ett stort lyft för hela huset. Det här har varit hemskt i alla år och ingen har velat tittat ner i det hemska hemska hålet som jag kallar det.

Jag var i Stockholm över dagen i onsdags. Kikar alltid in på HM Home och den här kannan fick följa med hem. Jag hade sett den i webshopen innan och tänkt tanken att jag gillade den men inte tillräckligt för ett köp.

Men den var så fin i verkligheten så det gick inte att motstå. Så den lite mer somriga citronkannan byttes till denna på köksbänken. Nu är det höst som sagt.

Jag var på en mycket trevlig workshop med Jessica Frej och Maria Blohm där vi bakade bröd från deras nya bok Baka gott utan gluten.

Rekommenderar boken starkt om man vill baka glutenfritt. Den innehåller många otroliga recept. Vi bakade hallongrottor, såå goda, som vi fick ta med hem, samt satte en deg till ett sirapsbröd som också fick åka med på tåget hem. Inte varje dag man åker tåg med en deg i bagaget ha ha. Bakade ut den igår och smakade på brödet idag. Supergott!

Så kul att komma iväg och träffa fina bloggkollegor m.fl. Mycket trevligt som händer samtidigt och i september blir det 4 Stockholmsbesök totalt.

Min blus är en ny favorit i garderoben, så skön! Klicka här för att komma till den.

Jocke och Elin lagar precis i detta nu Tacos. Jag tipsade tidigare idag på mitt Instagram (följ mig där!) om den här urgoda Tacogratängen med ananas . Det är en storfavorit hos mig, behöver ju inte vara fredag för att göra den. Testa om du inte gjort det!

Ha en fin kväll och helg!

Kram//Jenny

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00