ANNONS

Prinsesskladdkaka m.m. på min födelsedag!

/

Allmänt

,

Födelsedagar

,

Kladdkakor

,

Tårtor

,

Hej!


1 september, min födelsedag, ett år till att fira. Jag älskar födelsedagar men den här kändes rätt avslagen. Det här året har varit tufft på många sätt och präglats av sorg, svek, ilska och besvikelser. Skulle så gärna vilja skriva av mig och berätta allt men det går inte. Iaf inte i nuläget. Men det har verkligen ätit upp mig. Vissa dagar är bättre än andra och jag har energi. Vissa dagar tillbringas i sängen. Men det kommer bli bättre, this to shall pass.


Det kändes väldigt tomt att mamma inte ringde mig på födelsedagen i år. Det var ju första gången det hände. Och att hon inte var med på middagen. Det var nog det som gjorde den så avslagen och lite sorgsen. En påminnelse om allt som hänt och händer det här året.


Jag är enormt tacksam och glad för min familj. Vad hade jag varit utan er. Vad hade jag gjort utan er. Ni är mitt allt och mina stora stöttepelare när det stormar. Jag är inte ensam. Så tacksam för det. Älskar er!


Det kom ett blombud…


… och som jag undrade vem det var ifrån! Det stod bara ”Grattis på din dag”. Funderade och funderade.. det kan ju inte vara Jocke. Då hade det stått Grattis älskling från din Jocke! Garanterat. Men det visade sig att det var från honom. Han hade haft bråttom på jobbet och tagit en förtyckt text snabbt. Och trodde det skulle stå från Jocke. Blev väldigt glad. Så vacker bukett, eller hur?!


Copyright 2020. All rights reserved.


Till tjejerna kom hem från skolan så bakade jag en prinsesskladdkaka, genialiskt recept från min bloggkollega Camilla Hamid. Så otroligt god! Och så enkelt om du inte vill, orkar eller hinner göra en tårta. Den var lika god, om inte godare än tårtan. Elin saknade vaniljkrämen, kanske vi testar att lägga ett lager av det nästa gång. Då jag bakade den samma dag som den skulle serveras så vispade jag smeten snabbt med elvispen. Samt att den behövde 5 minuter extra i ugnen. Jag ville inte ha den rinnig och för kladdig utan med lite stuns. Den blev helt perfekt.


Copyright 2020. All rights reserved.

Magiskt god!🎶Ja må hon leva🎶 och paket! I paketet låg 2 skålar från Mateus som jag önskat mig 🙏🏻❤️


Sen tog vi bilen in till ”stan”…


Och åt på ”Käk & Plock”


Moules Frites


Bookmaker toast


Oxfiléspett m.m.


Chicken Nuggets


Gott och fräscht men med lite delade åsikter om vi valde rätt rätter… skönt att sätta sig vid dukat bord och bli serverad var det iaf.Tacksam!


Kram//Jenny

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@jennysrumochspis
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00