ANNONS

Romdipp med rotfruktschips

/

Plockmat

,

Såser, dressingar och röror

,

Smårätter

,

Tilltugg

,

Hej!


Den här urgoda romdippen gjorde jag som starter på Elins födelsedagsmiddag, inlägg om den middagen kommer sen. Fatet blev barskrapat och gillades stort av både stora och små. 


Gör den här!


Du behöver:


200 g Philadelphiaost


2 dl crème fraiche 


1 liten hackad rödlök


Några droppar pressad citron


1 msk dill


Salt, svartpeppar


1 burk stenbitsrom


Hackad gräslök att strö över


1 påse rotfruktschips


Gör så här:


Hacka rödlöken fint. 


Blanda ihop Philadelphia, crème fraiche, pressad citron, rödlöken, dill, salt och peppar. 


Bred ut röran på ett fat. 


Bred sen försiktigt romen ovanpå.


Ha på gräslöken och ett par varv på pepparkvarnen. 


Ha rotfruktschipsen runtom.


Ät och njut!


Supergott till kallt bubbel!



Önskar en trevlig kväll!

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00