ANNONS
PersonuppgifterCookies

Biscoff Martini

/
Biscoff Martini

Kan inte fatta att jag har hunnit ha 3 veckors semester redan, vart tog tiden vägen?! På måndag är dags att jobba igen, men idag är det fredag så idag firar jag att jag fortfarande är ledig med en ljuvlig fredagsdrink – Biscoff Martini! Ni som följer mig vet att jag är oerhört förtjust i både Biscoffkex och Biscoffkräm, och förutom att använda Biscoff till bakning så funkar de även utmärkt till dryck. Biscoff Spread kan man värma några sekunder i mikron för att få krämen att bli lösare i konsistensen, det blir lättare att blanda den då. Gillar du smaken av Biscoff så är detta drinken för dig! Det blir lite som att dricka en dessert, supergott! Vill du ha fler tips på drinkar så kolla in min kategori ”Dryck/Drinkar” här på bloggen! Nu ser jag fram emot att njuta av de sista dagarna av semestern, och som det ser ut nu så blir det soliga dagar vilket känns extra härligt! Hoppas du får en fin fredag och en underbar helg!

Biscoff Martini 1

Biscoff Martini, 1 glas
2 cl vodka
8 cl mjölk
50 g Biscoff spread

Garnering (kan uteslutas)
Biscoff spread
krossade Biscoffkex

Förbered glaset genom att doppa kanten i Biscoff spread. Värm den några sekunder i mikro så blir den mer rinning och lättare att hantera. Doppa kanten i kaksmulorna. Blanda alla ingredienserna och skaka med is i shaker. Häll upp i glaset och strö eventuellt över lite kexsmulor. Servera direkt!

Biscoff Martini 2
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@cakebymary
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00