ANNONS
PersonuppgifterCookies

Bananklubbor á la Snickers

/
Bananklubbor á la Snickers

De här bananklubborna á la Snickers har jag sett flera gånger i mitt flöde på Instagram och eftersom jag älskar kombon banan, jordnötter och choklad var det självklart att jag skulle prova att göra de här Snickersbananerna! Ett nyttigt och otroligt gott mellanmål som påminde om Snickers! Nygjorda var de supergoda då bananen var härligt mjuk och krämig. Du kan välja frysa in dem om du vill. Frysta blir det som att äta en bananglass, vilket kan vara gott. Dock tyckte jag de var lite hårda att äta direkt från frysen, så lite halvtinade eller tinade funkade bättre för mig. Kul sätt att serverade bananerna som klubbor och ett lätt sätt att äta dem på för både små och stora. Bland mina reels på Instagram kan ni hitta ett videoklipp på hur jag gör dem. De är dock superlätta att göra och kräver inte heller många ingredienser. Perfekta att ha i frysen och plocka fram när man är sugen på något nyttigt och gott!

Bananklubbor á la Snickers 1

Bananklubbor á la Snickers
banan
jordnötssmör
grovhackade salta jordnötter
mörk choklad (alt. mjölkchoklad)
klubb- eller glasspinnar

Dela bananerna på mitten och stick in en klubb- eller glasspinne. Bred jordnötssmör på bananerna och doppa de sedan i hackade jordnötter. Ställ in i frysen så att jordnötssmöret stelnar till något, ca 30 min. Smält chokladen och doppa sedan bananerna i chokladen.

Bananklubbor á la Snickers 2
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00