ANNONS

Krispiga chips med creme fraiche & löjrom

/
Krispiga chips med creme fraiche & löjrom

Detta är ett verkligen ett underbart gott snacks – krispiga chips creme fraiche och löjrom. Här kan man köra olika varianter genom att ha smaksättning på chipsen, använda annan rom eller att byta ut gräslöken mot annan lök. Välj om du vill ha med eller utan dill. Creme fraichen kan man också byta ut mot smetana eller gräddfil, vill man så kan man också köra en blandning med färskost. Egentligen tar man det man gillar eller vad man har hemma. Detta recept är hur jag brukar göra och detta är något jag verkligen kan riktigt sugen på då det är så sjukt gott. Gott som ett tilltugg innan maten eller som ett snacks. Jag använder grytfriterade chips för extra krisp som jag gillar, men här tar man det man själv gillar tänker jag! Ett gott tips till Valborg!

Krispiga chips med creme fraiche & löjrom 1

Krispiga chips med creme fraiche & löjrom
1 påse Delichips Havssalt
1 burk creme fraiche alt. smetana
1 burk löjrom alt. stenbitsrom
1 knippe färsk gräslök alt. rödlök
färsk dill

Placera ut chipsen på ett fat och klicka på creme fraiche. Lägg sedan på löjrom och strö över finhackad gräslök. Hacka dillen och strö på, servera genast.

Krispiga chips med creme fraiche & löjrom 2
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00