ANNONS

Hemmagjord lemonad

/
Hemmagjord lemonad

Imorgon visar vädret 24 grader och strålande sol, och med sådan värme kan man behöva något läskande gott att svalka sig med. Vad passar då bättre än en hemmagjord lemonad?! En av mina favoritdrycker på såna här varma sommardagar. Citronlemonad är otroligt lätt att göra, och underbart gott är det också! Du kan justera hur syrlig och söt du vill ha din lemonad genom att reglera mängden socker och pressad citron, vilket är bra för då får man lemonaden precis så som man vill. Så passa på att göra den nu så har du den klar till den varma dagen imorgon, och glöm inte att servera den med massor av is! Häll i skvätt vodka också så har du en perfekt drink till helgen!

Hemmagjord lemonad 1

Lemonad
1 1/2-2 dl strösocker
1 l vatten
7-8 citroner, ca 2-2 1/2 dl

Koka upp socker och vatten tills allt socker har smält. Låt kallna. Pressa citronerna och sila saften. Blanda citronsaften med sockerlagen. Servera med is.

Hemmagjord lemonad 2
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00