Vem blir Årets Mat-Instagrammare 2019 – rösta här!

Vilket otroligt stort intresse det har varit för Allt om Mat:s Instagrampris! Så många av er som har hört av sig för att nominera sina favoriter. Allt om Mat:s redaktion har diskuterat, scrollat, bläddrat och till slut kommit fram till tio finalister till Allt om Mat:s Instagrampris 2019. Nu är det upp till er läsare och följare att rösta fram en vinnare bland dessa tio!

Tio grymma finalister har blivit presenterade. Nu är det upp till dig att rösta på just din favorit! Vem vill du se som årets vinnare av Allt om Mat:s Instagrampris 2019?

(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s);if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));

Röstningen är avslutad.

Vinnaren kommer presenteras på Winery Hotel i Solna den 4:e december tillsammans med Allt om Mat:s Stora matpris och vinpriset Gyllene glaset.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!