Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

Stort test av pommes frites: Här är vinnaren

Frysta pommes frites är en riktig vardagsräddare. 

Men vilket varumärke gör egentligen de allra frasigaste stripsen, som både doftar och smakar gott av potatis? 

En av påsarna med förfriterade strips som Allt om Mat:s panel testade fick högsta betyg, dessutom upptäcktes ett riktigt bottennapp. 

Anna K Sjögren

Med en påse pommes frites i frysen är det lätt att fixa potatistillbehöret till den grillade biffen eller stekta hamburgaren och vardagskorven. Det finns en uppsjö av förfriterade strips som ska värmas i ugnen i cirka 20 minuter, ungefär lika lång tid som det tar att fixa resten av middagsmaten. Vi väljer åtta varianter av släta pommes strips och värmer dem enligt de tider och temperaturer som står på förpackningarna. 

”Aptitlig, gyllengul färg”

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill