Stort test av frysta köttbullar – här är de godaste

Inget slår väl mammas köttbullar – men ibland kan färdiglagade frysta köttbullar vara räddaren i nöden. 

De funkar lika bra med makaroner som med gräddsås, potatis och lingonsylt. 

Allt om Mat:s testpanel har testat och betygsatt nio olika sorters frysta köttbullar.

Niklas Sessler

Så gjorde vi testet

Vi köpte frysta köttbullar (ej vegetariska) från olika livsmedelsbutiker i Stockholmsområdet och stekte dem i vårt provkök. Utseende, doft, konsistens och smak bedömdes av en grupp ur redaktionen på Allt om Mat. Provsmakningen var blind.

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 79 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill