Stort test – bästa frysta bullen inför kanelbullens dag

Färdiga kanelbullar är alltid bra att ha i frysen och perfekt att plocka fram och värma. 

De här frysta bullarna äts med fördel nygräddade direkt när de tagits ur ugnen. 

Allt om Mat har testat 7 sorter – se vilken som blev testets stora vinnare här!

Pearl Åkesson

Det är alltid bra att ha kanelbullar i frysen om man får sötsug på eftermiddagen eller får oväntat besök. Allt om Mat har testat 7 olika sorters frysta kanelbullar, som enkelt värms upp i ugnen, för att se vilken som är den godaste på marknaden. 

Det visade sig skilja mycket i fråga om smak, doft och konsistens mellan de olika bullarna. Här kan du spana in vilken sort som tog panelen med storm – samt vilka bullar som lämnade betydligt mer att önska. 

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 79 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill