<p>Fredrik Eriksson p&aring; V&auml;rdshuset i Burtr&auml;sk.</p>

Fredrik Eriksson på Värdshuset i Burträsk.

Foto: Fabian Björnstjerna/Andreas Nilsson

Stjärnkocken tolkar Västerbottensost

Ta del av stjärnkockens nya recept på osten från Norrland.

Här har du Fredrik Erikssons recept:

Förrätter eller tilltugg:

Anjovisfyllda Västerbottensost-krustader

Rostad strömming med primörsallad toppad med Västerbottensost

Västerbottensost-terrine

Västerbottensostfyllda vårrullar

Desserter:

Fattiga riddare med Västerbottensost

Smakrik äggakaka

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!