Spela Primetime med Allt om Mat – fira 50 år med oss

Fira 50 år med Allt om Mat tillsammans med redaktionen och livefrågesportsspelet Primetime Sverige och testa dina kunskaper om mat – redan ikväll.

I år fyller varumärket Allt om Mat 50 år. Det firar vi på flera olika sätt under årets gång. Här kan du exempelvis läsa en intervju med vår chefredaktör Suzanne Ribbing om firandet tillsammans med er läsare.

I dag, måndag klockan 20:00 firar vi tillsammans med livefrågesportsspelet Primetime Sverige, genom att testa tittarnas matkunskaper riktigt ordentligt.

I Sverige spelar ca 30 000 personer dagligen Primetime live klockan 20.00. Första showen gick i mars 2018 och då hade Primetime 41 tittare, i dag har de över 2 000 000 nedladdningar i Norden.

Att spela Primetime är gratis och man har dessutom chansen att vinna pengar om man svarar rätt på alla frågor som kommer upp under programmets gång.

Vill du vara med och tävla?

Här kan du ladda ner appen:

iOS: https://itunes.apple.com/se/app/id1358438497?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.sventertainment.primetime

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!