Smakstart för nya AlltOmMat.se

Vi fick en härlig start med succésiffror för nya AlltOmMat.se.

Responsen från er läsare har varit fantastisk. Det känns verkligen kul att många gillar den fräscha designen och det matiga innehållet.

Nu satsar vi vidare. Vi har fått många bra synpunkter från er läsare som kommer att ligga till grund för att utveckla AlltOmMat.se till en ännu bättre matsajt framöver. Fortsätt gärna att mejla era synpunkter och funderingar till oss!

Full fart i provköket

Hela veckan före påsk var det full fart hos oss i provköket på Allt om Mat. 

Och som vanligt pågick testmatlagning för flera tidningar samtidigt; ena dagen en helt underbar tårta till bröllopet, den andra en drömgod moussetårta på blåbär, som kommer i tidningen senare i sommar.

Smalt & gott efter påskmaten

Men före efterrätterna kom förstås en massa god mat; nu provlagar vi allt ljuvligt inför årets första Allt om Mat Special: "Vårens alla fester" som kommer i slutet av april. Som om vi inte redan var mätta nog kom sedan en lång skön påskhelg med mycket gott på bordet. Så den här veckan tar vi det lugnare, med lite lättare och lite smalare mat. Men god, förstås!

Katrin Alström, chefredaktör Allt om Mat

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!