Danne och Bleckan från Salong Betong väljer semlor.
Danne och Bleckan från Salong Betong väljer semlor. Foto: Salong Betong

Semlor enligt Salong Betong

Bästa semlan är klassisk utan konstigheter. Iallafall när Daniel "Danne" Eriksson och Anders "Bleckan" Bleckhorns utser sina favoriter på Alltommat.se.

Vi bad Danne och Bleckan från tatueringsstudion Salong Betong i Högdalen välja sina favoriter bland alla semlor här på sajten. Så varsågoda. Här är salongens tre bästa semlor:

1. Klassiska semlor, grundrecept

En orginalsemla, Bleckan gillar orginalet.

"Men jag hade föredragit vaniljsmak", säger Danne Eriksson.

2. Saftiga semlor

"Ser väldigt goda ut. Bullen ska vara saftig."

3. Semlor utan mandel

"De skulle ändå vara med vanilj", säger Danne.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!