Resevinsten från "Det goda köket" går till Italien

Följ med Dina Vingårdar på en oförglömlig resa till Italien – Gardasjön och Verona samt Frankrike - Alsace. Ett Italien i slutet av april, då våren är långt framskriden men ännu tvekar här hemma.

Så här tävlar du!

Det är här resan:

Vår resa börjar i Jönköping. Där hämtas vi upp av vår buss, vilken tar oss vidare genom södra Sverige, Danmark, Tyskland och Österrike ner till Gardasjön. Vid den mycket natursköna och inbjudande Gardasjön slår vi läger i staden Bardolino på sjöns sydöstra sida. Därifrån kommer vi att göra underbara utflykter och kommer bland annat att besöka vingårdar i klassiska vindistrikt såsom Valpolicella med sitt fantastiska Amaronevin, Soave, Bardolino samt Franciacorta med Italiens svar på champagne. Det kommer även att finnas tid för kultur och ”shopping”, bland annat när vi spenderar nästan en hel dag i den mycket vackra och historiskt intressanta staden Verona.

Efter vårt besök i Italien går vår färd vidare genom ett naturskönt Schweiz till vårt nästa efterlängtade mål, Alsace. Väl framme i denna pittoreska region möts vi av vackra små gränder, färgglada hus och stor rikedom på blomster. Och inte minst fantastiska viner gjorda på de klassiska druvorna – riesling, pinot gris och gewurztraminer! Vi kommer att besöka minst en av Dina Vingårdars producenter i Alsace, men förhoppningsvis båda två. Efter denna vistelse tar vår buss oss åter till Sverige, fullastad med fantastiska viner och upplevelser värda att minnas.

Arrangör: Dina Vingårdar

Reseledare: Kaj Zaar, tidigare styrelseledamot inom Munskänkarna och mångårig researrangör till bl.a. Italien och Frankrike. Talar italienska och franska. Under flera år också vinimportör i Sverige (Carovin).

Kontakt: Dina Vingårdar tel 0532-60 73 90, fax 0532-60 73 91, e-mail info@vingardar.com.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!