Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

Proffskockens ovanliga men geniala grilltips du inte vill vara utan

Kocken Jessie Sommarström kan det mesta man behöver veta om att grilla. Här delar hon med sig av 9 tips som hjälper dig att lyckas med grillandet - från val av kol till temperaturer och tillbehör.

Colette van Luik

Spelar det någon roll vilket kol man väljer till grillen? Ja, absolut, om du frågar proffskocken Jessie Sommarström. Här nedan får du veta varför och hur du lär dig grilla som ett riktigt proffs.

Grillad olja

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill