Jennie Walldén, kock, kokboksförfattare och krögare
Jennie Walldén, kock, kokboksförfattare och krögare Foto: Petter Bäcklund

Populära tv-kocken: ”Använd inte frysta grönsaker”

Populära tv-kocken Jennie Walldén har stenkoll på stora delar av det asiatiska köket. Dessutom vet hon när du bör låta bli frysta grönsaker, vilket misstag som är vanligt när du tillagar klassiska rätten, och hur en riktigt bra italiensk risotto lagas. Här delar hon med sig av sina bästa och smarta köksknep.
Colette van Luik

Tv-kocken, krögaren och ”Sveriges Mästerkock”-vinnaren Jennie Walldén är oerhört populär och tillhör i dag en av Sveriges mer kända matprofiler. Här delar hon med sig av några riktigt bra proffsknep i köket.

Handla asiatiska livsmedelsbutiker

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Du får såklart också tillgång till hela Expressen Premium!
  • Avsluta prenumeration online när du vill