Foto: Discovery + / Allt om Mat

Pernilla Wahlgren: ”Jag skulle aldrig drömma om att gå på någon tråkig diet”

Artisten och tv-profilen Pernilla Wahlgren är aktuell med en ny säsong av ”Pernillas matresa” i Kanal 5. För Allt om Mat berättar hon om den oväntade vändningen inför inspelningarna, vikten av god mat, vilken den livligaste diskussion är i familjen Wahlgren-Ingrosso, hur köket ska se ut i det nya huset och hur hon planerar att locka dit sina barn.

– Jag kommer till och med att ha ett eget rum med bara en flygel i så jag kan få dit Benjamin.

Pernilla Wahlgren tog hela Sverige med storm när hon bjöd in tittare till sitt hem i långköraren ”Wahlgrens värld”. I elva säsonger har vi kunnat följa artisten och programledaren i hennes hektiska och smått kaotiska vardag med jobb, familj, hundar och resor. Nu är hon aktuell med en ny säsong av ”Pernillas matresa” där målet är att hon ska känna sig mer bekväm i köket vilket hon tycker att hon har lyckats med tack vare kocken Thomas Sjögren.

– Jag kommer aldrig att bli någon stjärnkock men jag har helt klart fått bättre självförtroende, säger Pernilla. Det är otroligt lyxigt för en matnörd som jag att lära sig av en så duktig kock som Thomas. Jag försökte ta till mig så mycket som möjligt av hans kunskap och tips. 

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 79 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill