Monika Ahlberg lagar ur sin julbok på mässan

På "Det goda köket" 6-8 november har du chansen att träffa vår populära bloggare Monika Ahlberg.

Vad är det bästa med mässor?

- Det bästa med mässor är att jag får träffa min publik. Dessutom tycker jag ju att det är himla kul att laga mat på en scen!

Du har gjort en ny bok - vad handlar den om?

 - Min nya kokbok handlar om en av våra mest älskade högtider, julen. Jag hoppas ju förstås på att “Monikas jul” är ett komplett redskap för en lyckad jul. Här finns inte bara den traditionella julmaten, de oumbärliga sillarna och lockande godiset utan även rätter för mellandagarna, rätter för julens rester och tips på ätbara julklappar. Dessutom finns den i två färger, en röd och en svart och det tycker jag är kul!

Vilket är ditt favoritrecept ur nya boken? Kommer vi få se det på mässan?

 - Åh, det är alltid lika svårt att utse ett favoritrecept, inte minst för att allt är gott men också för att det är en humörsfråga när olika saker är gott....det är som att svara på vilken blomma som är vackrast eller vilken kärlek som är störst, helt omöjligt! Men såklart att det blir grejer ur boken som jag kommer laga på mässan!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!