Foto: Pressbild/Stefan Wettainen

Laga exklusiv trerättersmeny signerad Årets Kock

Årets Kock Gustav Leonhardt älskar god och ”goffig” mat – och hans stora passion är att jaga. Exklusivt för Allt om Mat har han lagat en lyxig trerättersmeny, med bland annat favoriten dovhjort. Läs intervjun och ta del av den hyllade Årets Kock-vinnarens rustika och underbart goda festmeny här!

Efter vinsten i Årets Kock i september kraschade Gustav Leonhardts mejl. Många ville få tag på honom direkt för olika projekt och reportage, och det blev lite av en chock.

– Men nu har jag blivit coolare. Jag tar en dag i taget och betar av grejer, jag bara löser det och stressar inte upp mig, säger han.

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Du får såklart också tillgång till hela Expressen Premium!
  • Avsluta prenumeration online när du vill