Kladdkakan toppas här med dulce de leche, grädde, banan, choklad och minimarshmallows.
Konditorn Anna Nordh.
1 AV 2
Kladdkakan toppas här med dulce de leche, grädde, banan, choklad och minimarshmallows.
Foto: Thomas Hjertén / Hembakat
2 AV 2
Konditorn Anna Nordh.
Foto: Helén Pe/ Hembakat

Konditorn avslöjar: Så här lyckas du med kladdkakan

Att baka en kladdkaka är väl inte så svårt, kanske du tänker? 

Men det finns många fallgropar längs vägen. 

Här delar konditorn Anna Nordh med sig av sina bästa knep som gör att din kladdkaka blir ljuvligt god och perfekt kladdig. 

Dessutom får du lära dig hur du undviker de vanligaste misstagen. 

Kladdkaka ska vara något av det enklaste du kan baka, men trots det finns det många små detaljer som i slutändan är viktiga för resultatet. Här är konditorns bästa tips för att få en kladdig och god kladdkaka.

Baka i tid

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 79 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill