Årets kock 2021, Gustav Leonhart, gillar att laga mat med enkla och tydliga smaker.
Årets kock 2021, Gustav Leonhart, gillar att laga mat med enkla och tydliga smaker. Foto: Stefan Wettainen/Shutterstock

Knepen från ”årets kock” gör dig till ett proffs i köket

Årets Kock 2021 – Gustav Leonhart – gillar enkla, tydliga och rena smaker plus naturliga råvaror. Här delar han med sig av 7 smarta kökstips – från hur du bäst tillagar viltkött till ett husmorsknep som han själv använder sig av i vardagen. 

Ta del av Gustav Leonharts smarta råd här! 

Colette van Luik

2021 ställde Gustav Leonhart – då 25 år gammal – upp i den prestigefyllda tävlingen Årets kock för första gången. Det slutade med att den unga kocken tog hem hela tävlingen. Han har också hunnit med att vara assistent åt Sebastian Gibrand i Bocuse d’Or, VM i matlagning, samt själv tävlat i flera stora internationella lagkocktävlingar. 

Att Gustav Leonhart är ett riktigt proffs inom matlagning råder det alltså inga tvivel om. Till Allt om Mat delar han med sig av 7 exklusiva köksknep, som tar din matlagning till nya höjder. Spana in alla smarta tips här! 

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 79 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill