Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

Kända proffskockarnas favoriter på julbordet

Sill, köttbullar, Janssons och julskinka. Det är bara några av alla de klassiker som för många hör julbordet och julafton till. Men vad äter egentligen en stjärnkock när det är dags för julbord? Se här vilka som är kändiskockarnas stora julfavoriter – och ta del av deras bästa tips för hur man lyckas med tillagningen av storfavoriterna.

Julen närmar sig med stormsteg och vi är nog många som längtar efter alla godsaker som hör julbordet till. Allt om Mat tog en pratstund med fyra folkkära proffskockar för att höra vad de helst äter när det är dags för det årliga julfirandet. Det visar sig att det skiljer sig mycket mellan kockarna – där somliga går mer åt det klassiska hållet, medan andra satsar på vegetariskt – eller skaldjursfest till jul.

Röker spjällen för maxad smak

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 79 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill