<p>Jamie Oliver gjorde sig ett namn som &quot;den nakna kocken&quot; i Storbritannien. Nu arbetar han mycket med att f&ouml;r&auml;ndra familjers matvanor.</p>

Jamie Oliver gjorde sig ett namn som "den nakna kocken" i Storbritannien. Nu arbetar han mycket med att förändra familjers matvanor.

Jamie ska laga mat för svenska barn

Jamie Oliver har skrivit på för hotellkedjan Scandic i Norden. Hans första arbetsuppgift blir att skapa nya barnmenyer på alla Scandics 150 hotell.

Hur kommer det sig att du valt att samarbeta med Scandic?

&ndash; Jag har kollat in deras hotell och blivit oerhört imponerad av det jag sett och hur de tar hand om sina gäster. Avtalet mellan Jamie Oliver och Scandic löper på tre år med fokus på olika målgrupper varje år. 

Först ut är barnen, som redan i sommar kommer att kunna prova nya rätter signerade Jamie Oliver och tillagade på ekologiska råvaror. 

&ndash; Jag är selektiv när jag väljer företag att samarbeta med; det är först när jag känner samma värderingar som jag går in i nya partnerskap med entusiasm och energi, förklarar Jamie Oliver som i alla sammanhang förordar ekologiska råvaror.

Har du samarbetat med en hotellkedja tidigare?

&ndash; Nej, det här blir en ny plattform för mig, det ska bli coolt att jobba med mat i helt nytt forum.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!