Gott på skogens guld

Stensoppor, kantareller, kremlor och skivlingar – så här års har skogen mycket gott att erbjuda.

På väg in i nästa årstid kan vi passa på att njuta av årets svampskörd. Här i Norden växer massor med ätbara svampar och det gäller bara att träna upp ögat för att hitta de rätta sorterna.

Kocken Jens Linder och svampexperten Pelle Holmberg har tillsammans satt ihop en kokbok väl värd att slänga mer än ett öga på. Boken är fylld med underbara svamprecept och lär dig samtidigt en del om skogens guld.

Här bjuder vi på fem mumsiga recept ur boken Svamplycka.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!