Foto: Christian Örnberg + Frederik Zäll.

Frederik fixar festivalfesten

Frederik Zäll var med i schlagerfestivalen förra året med bandet Eskobar. Om inte förr så lärde han sig då hur man fixar festivalfesten - här kommer hans tips!

Även om det var första gången som Fredrik och Eskobar var med i festivalen så är han en riktig festivalälskare och han har sett alla festivaler sedan 1983!

- Jag älskar tävlingen, mer som galenskap och underhållning än musik och kultur. Kul är den hur som helst.

Frederik Zäll är inte bara musiker utan även mat- och dryckesbloggare och kokboksförfattare. Just nu har han färdigställt sin första kokbok som kommer om någon vecka och i planeringen ligger ytterligare tre stycken böcker. Dessutom en ny skiva som han och bandet håller på att spela in just nu.

- Jag är musiker till yrket och dessutom otroligt intresserad av drycker och mat. Det är underbart att få kombinera de olika delarna.

- Jag har valt ut tre drycker som passar bra till sclagerfesten och skapat recept till dem,  tre ljuvligt goda snittar som passar perfekt till lördagskvällens festivalskådande. Sedan har jag plussat på med mina tre sångfavoriter i vår svenska schlagerfauna.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Ostindia Floris muggar. Se erbjudande!