Foto: Ulf Svensson.

Fem klockrena till grillat

Gunilla Hultgren Karell fixar biffen. Eller laxen. Fast mest de perfekta grillvinerna.

Röda viner

5 getingar!

Periquita 2006

Spiksäkert kort med sin generösa stil och massor av mogna bär och örter i smaken.



Penfolds Koounga Hill Shiraz Cabernet 2006

Djup, generös smak med mogna plommon, lakrits, kryddor och vanilj i smaken.

4 getingar

Cameleon Malbec 2007 

Ekovin med skön och okomplicerad smak av mörka bär, choklad och lätt krydda. Perfekt till grillat fläskkött med kryddig sås.

Vita viner

5 getingar!

Rapitalá Cataratto Chardonnay 2007 

Siciliansk glöd med inslag av mogen persika, äpplen och fatkrydda i doft och smak. Gott till grillade fiskspett med aioli.



4 getingar

Talus Collection Chardonnay 2008

Stor och generös smak med exotisk frukt, nötter och lite vanilj. Passar till grillad lax, grönsaker och kyckling.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Ostindia Floris muggar. Se erbjudande!