Experterna: Så gör du perfekta köttbullar till jul

Köttbullar är en av de viktigaste rätterna på julbordet, men det kan vara knepigt att få till så att de blir så där smakrika och saftiga som man vill ha dem. Här ger Allt om Mat:s experter sina bästa tips och smarta knep för hur du får till perfekta köttbullar till årets julbord – och hur du undviker de klassiska, förrädiska fallgroparna.

Att servera köttbullar till jul är för många en viktig tradition – men torra och trista köttbullar utan smak kan man lika gärna vara utan. Så hur gör man egentligen för att få till den perfekta konsistensen och fylliga smaken? Och hur ska man lägga upp planeringen och för att tillagningen ska bli så stressfri som möjligt? Allt om Mat:s matexperter guidar dig till hur du med enkla knep får till köttbullar som kommer imponera på hela släkten – utan att du behöver bli utmattad tills gästerna kommer. 

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Du får såklart också tillgång till hela Expressen Premium!
  • Avsluta prenumeration online när du vill